Bowling

 DSCF0040

In een gezellig complex met een ongedwongen sfeer, kan u volop genieten van één of meer partijtjes bowling. 26 ultra moderne banen (18 banen beneden en 8 boven) zijn uitgerust met het meest recente computersysteem en voorzien van kindvriendelijke volautomatische bumpers.  Bij ons kan u terecht voor een geslaagde avond met familie of vrienden. Zowel voor grote als kleine groepen.

Om enkel te bowlen werken wij zonder reservatie, hiervoor kan u langskomen en zich aanmelden aan onze desk. Door de 26 banen rouleren de spelletjes vlot. Door verjaardagsfeestjes, eters uit het restaurant, drukte,… kan het echter zijn dat de baantjes toch volzet zitten. Wees niet getreurd, geef dan alvast jullie namen door aan onze collega’s en bestel gerust een drankje. Van zodra er een baan vrijkomt, wordt deze voor u klaargezet & zal u verwittigd worden. Vanaf dan kan u gaan voor die eerste strike!

.

Tarieven bowling
€ 4,5 per spel/persoon

 Huur van de schoenen is gratis

 

Drankjes & kleine snacks, kan u verkrijgen aan onze self-service.
Een jong dynamisch team helpt spelers en toeschouwers hierbij graag.

 

Op vrijdag en zaterdagavond creëren we een extra dimensie met onze spectaculaire
Discobowling. In een totale glow in the dark omgeving met speciale lichteffecten kan u genieten van hits van vroeger en nu.

Designed by: ICT for You